Tuesday, August 17, 2010

Lena Sundström gör Döds-Nazi-Sverige

En liten sammanfattning för er som missade denna högklassiga dokumentär:

Lena sökte efter någon journalist men hittade honom aldrig. Fick höra att det skulle finnas invandrare på bussen om hon åkte den på morgonen istället.

Lena gick i en snödriva. Besökte den finska ambassaden och diskuterade snöröjning och gräsklippning.

Lena åkte gotlandsfärja. Träffade lokalpolitiker som brann för bygglov och avlopp.

Lena lovade att besvara frågan om invandringens kostnader men gav upp då det blev för svårt. Svarade dock halvhjärtat utan att räkna med merkostnader som utbildning, vård, polis etc.

Lena lovade att besvara frågan om kriminalitet men gick bara femton år tillbaka i tiden, och inte tillbaka till det 60-tal som SD så gärna vill gå tillbaka till (sedan 60-talet har våldsbrott ökat med flera hundra procent).

Lena visade en bild på Zlatan (cool kille) och en bild på Fet-Göran med glasögon (tönt).

Lena åkte till en förort och hade enkätförfrågning om man hade asbest eller invandrare i lägenheten. Ho ho ho!

Lena träffade två välartade flyktingar som läste svenska. För övrigt dom enda invandrarna hon träffade i hela dokumentären.

Lena konstaterade det självklara i att välbesökta gator där fulla människor rör sig i tusentals på en helg har mer problem med kriminalitet än folktomma gator i förorten som folk skyr som pesten då det finns en uppenbar risk att röra sig där.

Lena räknade ut att SD-anhängare nog var mer kriminella än invandrare då dom är lågutbildade i hög utsträckning, men glömde nämna att invandrare är lågutbildade i ännu högre utsträckning.

2 comments:

  1. Då var det mer drag i dagens uttalande från ordförande för centrum mot rasism. Hon anser att hela regeringen är islamofobisk. Undrar hur Sundström ska hantera det?

    ReplyDelete
  2. Bra recension, man blir dock lite bekymrad hur det är med det demokratiska sinnelaget hos våra kära medier. Lena Sundström ska leda valbevakningen, helt sjukt,

    ReplyDelete