Tuesday, September 21, 2010

Mitt sista inlägg

Nu går bloggen "Inget val" i graven. Inget konstigt med det. Det var planerat. Tyvärr slutade ju bloggen med två bortplockade inlägg om David von Arnold Antoni, och en fråga som blev hängande i luften under valrörelsens mest kritiska skede.

Nu är förundersökningen om falsklarm nedlagd.

Jag tänker inte lägga någon värdering i händelsen. Jag tänker inte låtsas som jag vet vad som verkligen hände. Men det vore djupt vedervärdigt av mig att inte låta David själv få sista ordet med tanke på hur mycket skriverier det varit runt honom, och hur lite han själv varit del av den förda debatten.

Jag hoppas ni har gillat min blogg. Jag hoppas att jag kunnat bidra med nya infallsvinklar och andra perspektive än dom gängse.

Jag hoppas också innerligt att vi snart ska få ett debattklimat i det här landet som manar till samtal och debatt snarare än hot och personpåhopp.

Jag hoppas också att den svenska självbilden snart läks, för jag är förbaskat trött på gråtmilda, indolenta medelklassare på Facebook som tror att politisk kamp tas genom att gå med i Hata SD-grupper.
Vakna upp för helvete! Vi lever i ett land med gigantiska motsättningar mellan fattig och rik, mellan invandrare och svenskar. Vi lever i ett globalt tjänstesamhälle, och vi har EXAKT dom politiker som vi förtjänar.

/Inget val
7 comments:

 1. NEEEEEEEEEEEEJ!!!!

  Nu gör du iaf mig ärligt och uppriktigt ledsen :(

  Men jag vet hur det är, men jag protesterar ändå väldigt tydligt.

  ReplyDelete
 2. Tack för dina inlägg. Jag har läst dem med intresse och ofta nickat instämmande.
  Jag hoppas att du återkommer.

  ReplyDelete
 3. Tack!

  Jag måste bli glad igen. Jag blir inte det av att hålla mig ajour med min samtid.
  Det blir att återgå till kryptiska dikter som ingen kan lista ut men som döljer sublima budskap. Jag hälsar på din sida då och då Camilla. Det lovar jag.

  ReplyDelete
 4. Tråkigt du slutar hittade din blogg rätt nyligen. Hoppas du kommer igen.
  /Lars

  ReplyDelete
 5. Hej jag upptäckte din fantastiska blogg först igår då jag från första början letade efter någon bra skräckfilm och ville ha et bra tips från internet. Började läsa dina andra inlägg och kunde bara inte sluta läsa. Ville säga att jag nog aldrig har läst någon så bra och välskriven blogg tidigare och det är väldigt synd att du inte ska fortsätta skriva. Men hoppas att du på något sätt fortsätter med det du gör för du har verkligen gåvan att formulera dig i ord!!!
  //En nybliven fan av din fantastiska blogg

  ReplyDelete
 6. Lova mig bara att du inte raderar den? För du vet vad jag sagt förr, jag brukar komma hit för att hitta inspiration och få tankarna på rätt köl.

  Sköt om dig och ja..Lycka till :)

  ReplyDelete
 7. För er som vill läsa sanningen bakom politikernas lögner och hur de lyckas upprätthålla lögnerna med hjälp av journalisterna, rekommenderar jag läsning av Julia Caesars krönikor. De finns här:

  www.korta.nu/jc

  ReplyDelete