Saturday, April 24, 2010

Det känns...BRA!

Jag följer med spänning händelserna nu efter att Anders Jacobssons blogg stängdes ner från alltombarn. I går var jag ganska nedstämd av hela saken eftersom att jag trodde att Anders hade lagt sig platt och själv tagit bort bloggen. Jag trodde också att han skulle låta saken bero, men det gjorde han alltså inte.
I dag skriver han argt och vettigt på Newsmill.

Så till alla kära DDR-kramare, åsiktsfascister och politiskt korrekta individer som nu tvår sina händer av att en maktapparat stängt min blogg och att en journalist på Expressen försöker mörda mig moraliskt och som för en privat förtalskampanj mot mig, Sören och våra produktioner på bland annat Twitter, till er säger jag på klockren svenska:
This time you have fucked with the wrong guy.


Det känns så jävla befriande på något sätt.
Han kommer inte ge sig. Han tänker stämma skiten ur dom som ljugit om honom.

Hos alla vi ”tysta möss” som knutit näven i fickan har ilskan varit okontrollerat stor under en längre tid. Den kommer inte att lämna oss helt, men nu känns det verkligen som om saker kommer hända.
Vi har varit ”Mad as hell” för länge.Det behöver inte vara så! Hat är en destruktiv känsla. Om man vill ha förändring så är hat kanske nödvändigt till en början, men det vänder nu! Jag tror verkligen det!

Nu spolar vi tvärtomspråket. Nu spolar vi lögnerna. Nu börjar vi tala sanning. Om allt, oavsett om DDR-kramarna sätter rasiststämpeln på oss. –Det är ändå ingen som bryr sig om dom där orden. Dom betyder ingenting längre. Alla vet det. Du vet det! Minsta barn vet det. Det är slut nu. Slut.

http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/24/forfattaren-till-sunebockerna-sanningen-om-rasismanklagelserna-mot-mig

No comments:

Post a Comment