Thursday, June 4, 2009

Partille Johnny /Täbbs

Jag har en mardröm just nu, jag hoppas att jag snart ska vakna upp. Jag drömmer att det verkligen finns en modetrend för killar som inkluderar solariebränna, glansskjorta, läppglans, spretlugg och hårsnoddar runt jeansbenen. Jag fantiserar ihop att trenden kallas Täbbs eller Partille Johnny (beroende på var i landet man bor eller vilket namn man bäst gillar). Snart vaknar jag nog!7 comments:

 1. Känns lite 80-tal över dom bilder va??

  ReplyDelete
 2. Jag försöker förtränga 80-talet. Men ja, så där kunde man nog ha sett ut back in the days när new wave slog över i någon slags flock of Seagulls/Frank goes to Hollywood/Huey Lewis-kräks.

  ReplyDelete
 3. De ser ju så jävla feminina ut. Kan de inte ta och se lite mer maskulina ut, mer manliga!

  ReplyDelete
 4. Är från Danderyd och har ALDRIG hört uttrycket "Täbbs". Täby-tattare och täby-kickers (med en stor portion sarkasm) brukar dock användas.

  Det här är gay-kultur som möter straight klädstil... massakreras och spys ut som ett försök till en klädstil. pinsamt, och man skulle vilja skicka alla dem till lumpen för lite uppfostran. Ge dem en ryggsäck och en radio, raka av håret, skicka iväg dem tills de inte kan gå dagen efter.

  Jag skulle vara väldigt, väldigt nöjd då.

  ReplyDelete
 5. Fy fan! Har väl egentligen inget emot subkulturer men någonstans går gränsen...

  ReplyDelete