Monday, June 1, 2009

VM i Onani

Det har varit Onanimaraton i helgen. Ett slags inofficiellt VM i Danmark med ”25 glada onanister” som Ekstrabladet/Expressen uttrycker saken. Det sattes danskt rekord i grenen längd, där en man lyckades spruta satsen 2,5 meter. Bra så, det torde vara ganska lätt att kontrollera.

Dom andra rekorden som slogs är dock lite mer svårbedömda. Bland annat har vi uthållighetsrekordet där en man lyckades sysselsätta sig själv i 7,5 timmar innan han nådde klimax. Det rekordet torde ju helt hänga på i vilken takt man bearbetar köttpålen? Om man dessutom enbart har ett foto på Birgitta Dahl som runkvirke så skulle nog till och med jag kunna slåss om det rekordet.
Sedan har vi då slutligen det riktigt svårbedömda rekordet: En kvinna som lyckades få 222 orgasmer under dagen. TVÅHUNDRATJUGOTVÅ
Dom flesta av dom var dessutom fontänorgasmer.

Här kräver jag faktiskt en internationella observatör med ”detektion av fejkning” som specialitet. Jag skulle dessutom vilja ha en recount på neutral mark.

http://www.expressen.se/sex/1.1590174/varldsrekord-i-onani-222-orgasmer

3 comments:

 1. Som tjej, så måste jag ju säga att jag är mycket skeptisk till dessa 222 orgasmerna. Enda chansen det kan stämma är om hon har den där defektewn "nu-vad-den-kallas" som gör att en drabbad tjej får orgasm konstant hela tiden.

  För tyvärr grabbar..jag erkänner (och tror jag kan tala för dom flesta tjejerna) att vi är mästare på att fejka..MEN bara för att göra er glad =)

  ReplyDelete
 2. Inte förstöra illusioner. En intessant detalj tycker jag var att huvuddelen av dom 222 orgasmerna var fontänorgasmer (!) Borde inte vätskan sina efter ett tag?

  ReplyDelete
 3. Sorry..Jag tar tillbaka det jag sa, för illusioner är viktiga :)

  Jag vet faktikst inte hur det funkar rent biologiskt med dom där sk fontänorgasmerna..Men tror att det säker ligen fylls på från nån körtel eller dylikt. Men..Jag har liiite svårt att köpa det.

  ReplyDelete