Friday, November 20, 2009

Kommentar bortplockad igen

Det är sällan jag kommenterar andras bloggar (bli inte ledsna, jag läser många av er som jag länkar till, men oftast har jag ingenting att tillägga).

Ibland händer det (hittills bara på vänsterbloggar) att mina kommentarer inte godkänns för publicering.
Detta gör mig uppriktigt ledsen, för jag sysslar inte med personpåhopp, hot eller annat dravvel. Jag är enbart ute efter debatten´, och jag har lovat mig själv att rapportera varje gång mina kommentarer tas bort.

Nu var det bloggen "Svensson -Varmt och rättframt åt vänster" som tog bort min kommentar.

Jag har fram tills nu haft hans blogg på min bloggroll eftersom att jag vill ha en politisk spridning på mina länkar då jag vill uppmana folk att läsa andra människors åsikter. För som det är nu så länkar realist/SD-bloggar i stort sett bara till folk med liknande åsikter, och samma sak omvänt då: Vänsterbloggar länkar bara till andra vänsterbloggar.

Tyvärr fungerar inte den öppna debatten då vissa människor helt enkelt inte vill ha den. Jag vet inte varför det är så?

Debatten hade kunnat vara levande, men jag har ärligt talat inte lust att länka till folk som avskyr mig så mycket att dom inte ens vill ta debatten med mig. Då måste jag göra det grövsta jag kan tänka mig: lyfta bort länken från min lista.

3 comments:

 1. Det är ett skit det där. En del bloggar skyller på att de får så många kommentarer som bryter mot näretiketten och är rasistiska mm, så de tar bort hela kommentarsfunktionen. Då har man följt bloggen i flera år och i princip aldrig sett en sådan kommentar, märkligt (exempel Gudmundsson). Jag är själv bloggare och får ytterst sällan sådana kommentarer, ta i trä.

  En del kommentarer uppfyller all nätetikett men blir borttagna då blogginnehavaren inte kan bemöta argumenten, en typisk sådan bloggare är Jinge som jag tagit bort från bloggrullen för länge sedan. Vi var ändå kompisar en gång i tiden och gjorde en språkfil ihop (jag gjorde dock nästan allt arbete, han kritiserade). Sedan började han kalla mig för standardrepliken "nazianstucken". Ja ja, jag hämnades med att såga han jäms med fotknölarna i debatter på ett forum han inte kunde moderera själv.

  Lite misstänkt är det med alla klagomål på oseriöst kommenterande faktiskt.

  ReplyDelete
 2. Tryckte på edit för att testa vad det var. Då försvann allt jag skrivit!?

  ReplyDelete
 3. Robsten: Jag håller med till punkt och pricka. Som "oseriösa" kommentarer räknas väl alla kommentarer som inte delar bloggarens åsikt? Underligt fenomen kan jag tycka. Själv har jag lärt mig att aldrig underminera debatten. Debatten är det viktigaste vi har i en demokrati.

  Anonymous: Okej. Jag vet inte riktigt hur det här med kommentarer fungerar på blogspot. Det är en del problem, man måste ju bland annat trycka på "preview" innan man får godkänt. Skumt.

  ReplyDelete