Sunday, November 8, 2009

Sanningsrörelsen och Egon Frid

Människor som läst mycket men ingenting förstått står högst upp på min hatlista.
Till skillnad från analfabeter i mellanöstern så har dessa västerländska MÄN faktiskt ingen ursäkt för sin okunskap. Dom får mig att skaka av ilska.

Hur är det överhuvudtaget möjligt att tro på konspirationsteorier rörande Elfte september, JFK-mordet, Månlandningen etc när man har tillgång till all fakta genom böcker och internet i dag?

En av dessa Sanningsidioter är vänsterpartisten Egon Frid (han är utvecklingsstörd va?).

Han har nu blivit tagen i örat av Alice Åström.
Han har tvingats dementera det han verkligen tycker i Elfte september-frågan.

"Tråkigt att han inte vågar uttrycka sin åsikt" kanske någon säger och drar paralleller till den infekterade invandringsfrågan.

Inte alls säger jag. Vissa åsikter ska nämnligen ALDRIG uttryckas utanför drängstugan, vissa åsikter är så dumma att dom aldrig borde få lämna hjärnan över huvud taget.

5 comments:

 1. Men du ska vara någon som fattar något.


  Lol vilket skämt du är inget annat än en nyttig idiot.

  VAR I ISRAEL ÄR JOSEPH MOSHE????

  http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapon-swine-flu-vaccine-westwood

  ReplyDelete
 2. Hmm.. Att kalla dig nyttig idiot är nog så fel nåt bara kan bli. Men men.. :)

  Hur som helst, nu ska du få en anledning att hata mig lite.

  Jag har inte hört talas om sanningsrörelsen, ej heller Egon Frid förens du skrev detta. Jag kan ibland skratta mig fördärvad åt dessa tvättäkta idioter som tror att hela världen består av konspirationer. I nästa sekund ångrar jag mig för jag inser ju att dom är sjuka på ett eller annat sätt. MEN jag tror absolut att man måste våga ifrågasätta dom sanningar som vi får oss tillhanda i vissa fall. För likväl som det är fullt troligt med ena versionen så är den andra också minst lika trovärdig.

  ¨Ska man vara ärlig så finns det dom som kunnat lägga upp motbevis som inte alls är stoliiga eller otänkbara. Likväl som det finns dom som man inte ens förstår hur dom orkar lägga ner tid och kraft på att kämpa för.

  ReplyDelete
 3. Se det positiva, V lär tappa röster när sådana galningar ger luft ;-)

  ReplyDelete
 4. Milla: Jag tror inte alls att dom är sjuka. Jag tror att dom på allvar tror att jag, och andra som ifrågasätter dom är tvättäkta Judelögnare. Jag håller på att skriva en lång text om elfte september just nu. Jag ska försöka att inte trassla in mig i teknikaliter och mumbo jumbo utan ställa dom viktiga och riktiga frågorna som alla konspirationsförespråkare borde ställa sig: Hur, varför och vilka.

  Robsten: Tyvärr så tror jag snarare att V skulle vinna röster om dom anammade Truthers-anhängarna. Det är en stor del av Sveriges ungdomar som tror att USA låg bakom 11 september och där finns många potentiella röstare.

  ReplyDelete
 5. Tja, kanske har du rätt. Men jag tror ändå att många av dessa riktigt insnöade konspirationsanhängare lider av någon form av tvångstankar eller annan psykisk ohälsa.

  Jag har aldrig läst så värst mycket svenskt material när det gäller detta, utan det har varit mer utländska skrifter. Men vetgirig som jag är har jag ägnat kvällen åt att googla mig runt. Hittat en uppsjö av läsvärdheter, och precis det motsatta så klart. En blogg jag hittat är denna: http://tankebrott.wordpress.com/ Kanske du redan känner till den, men den verkar ha huvudet på skaft vid förata anblicken iaf. Tänkte bara tipsa om det.

  Ser fram emot att få läsa om 11 sept. Kommer att bli läsvärt i vanlig ordning :)

  ReplyDelete