Saturday, January 16, 2010

365 dagar, 365 blogginlägg

Ett år. Ett år av bloggande.
Med detta, mitt 365: e inlägg så har jag nu nått målet som jag satte upp för mig själv. Jag har uttömt många ämnen känner jag. Det har blivit en hel del upprepningar på slutet.

Min ambition från början var att det skulle sluta här. Att jag inte skulle skriva mer nu. -Så blir det inte!
Det kan jag inte förmå mig själv att göra.

Innan jag startade "Inget val" så hade verkligen inget val. Det fanns inga kanaler där jag kunde ge utlopp för mina politiska tankar. Jag hade kanaler för min poesi och andra texter, men vart livrädd varje gång jag snuddade vid dom känsliga ämnena.
När jag sedan påbörjade min bok "Det börjar inte här" så vart jag helt enkelt tvungen att starta bloggen.

Även fortsättningsvis så kommer jag skriva under namnet "Inget val". Jag tänker dock inte pressa fram texter fram över. Har jag något på hjärtat så kommer jag ge uttryck för det.
Kanske inte varje dag, men varje dag som jag har något att säga.
Förhoppningsvis leder det även till höjd kvalitet som resultat.

Inte minst i år kommer det finnas anledning att skriva en hel del. Snart kommer det där valet som kommer föregås av den fulaste valkampanjen någonsin. Det kommer vara så mycket propaganda i tidningarna att Stalin hade rodnat.

2 comments:

  1. TACK!!!

    Tack för att du stannar :) Jag blev livrädd där i en trettiondelssekund att du skulle kunggöra att du nu nått ditt mål och skulle försvinna. För det får du inte göra. Du behövs..!

    ReplyDelete