Sunday, October 11, 2009

Anton Abele

När Anton slog igenom med sin Antivåldskampanj (marknadsförd av sin far på företaget O2) så var han minderårig. Min inställning då var ungefär ”detta är löjligt, men jag låter honom hållas, han är ju trots allt ung och naiv”.

Nu är Anton över 18 år och har inlett sitt arbete för att nå riksdagen med Moderaterna...

Det finns bara en sak som är värre än innerstadsvänstern, och det är innerstadshögern: dessa människor har total avsaknad av perspektiv och analytisk förmåga.
Att sitta i föräldrarnas designersoffa med en laptop, eget domännamn och förfasas över ungdomsbrottsligheten är att befinna sig VÄÄLDIGT långt från verkligheten.

Anton twittrade nyligen att han hade besökt Tensta och att han hade slagits över den ”kultur och sportanda” som ungdomarna i centrum besatte.

Say what! Är du på riktigt Anton?
Det låter som om du var på safari eller nått. Man kan inte avlägga rapporter på det sättet.
Ingen av dom du tror dig tala för lyssnar. Ingen bryr sig.
Vi tycker bara att du är rolig. Lillgammal. Amerikansk. En ung Carl Bildt utan kunskap och karisma om du så vill.

Skratta här:

6 comments:

 1. Det här är lite som att kolla på idol audition. Lite självinsikt hade varit bra.. Han har en del att jobba på innan, ja jag ska inte säga att det är omöjligt att folk skulle rösta in honom, det är värt att ta honom på allvar.

  ReplyDelete
 2. Inte direkt "verklighetens folk" muhahahahah..

  ReplyDelete
 3. Anonymous: Nej, det är inte värt att ta honom på allvar.

  Robsten: Inte för att jag vill tillhöra någon "verklighetens folk" men någon majoritet talar knappast Anton för.

  ReplyDelete
 4. "Det är nämligen så för att något ska förbättras måste man också veta vad som är dåligt" /Anton Abele, politisk tungviktare 2010

  ReplyDelete
 5. Det är härligt att se hur Jante breder ut sig hos sossevänstern. Svårt att ta att grabben är en klippa? Kolla lite på abele på wikipedia-kan verkligen så många ha fel om abele? Eller,finns det något som ni här inte förstår!

  Abele och vissa andra unga står för det nya- de som vågar och inte är rädda för Jante. Röstar på den nya kraften av unga med ideer och initiativ. Det är slut med flummet och er.

  ReplyDelete
 6. HAHAHA! "Sossevänster!" Den ska jag faanimej ta och rama in!

  ReplyDelete