Sunday, October 11, 2009

Bloggen Röda Malmö censurerar mina kommentarer

Från och med nu tänker jag skriva varje gång som jag censureras på andras bloggar. Det är faan inte roligt att lägga tid på kommentarer bara för att upptäcka att dom tagits bort. Varför liksom? Varför räds vissa debatten?
Jag har tagit bort EN kommentar sedan jag startade blogga, och då rörde det sig om ett dödshot (inte mot mig, utan mot Mohamed Omar, en person som jag själv hatar innerligt).
Jag har kallats mupp, högerextrem, idiot etc. Ibland bemödar jag inte besvara påhoppen, men jag låter dom alltid stå kvar.

6 comments:

 1. Du ska ta det som ett erkännande. Du har satt doom på pottkanten, dom har inget svar och då är det enklare att låtsas som om du inte finns..Så gläds :)

  ReplyDelete
 2. Jag skulle kunna nöja mig om jag visste att alla röster fick höras lika mycket, men när Röda Malmö, Jinge och andra kategoriskt censurerar meningsmotståndare så innebär det att dom själva kan bestämma hur deras meningsmotståndare ska framställas. Jag välkommnar alla kommentarer, det gör mig bara glad om jag skulle väcka debatt.

  ReplyDelete
 3. Har du tänkt på att bloggar som är typiska för SD´s politik aldrig får många kommentarer? Medans dom lite mer trygga opinonsskvalarna får massor?

  ReplyDelete
 4. Dessa bloggar censurerar alla som inte delar deras åsikter. Oftast kallas man rasist.
  rim

  ReplyDelete
 5. Ja Milla, jag har tänkt på det, och då finns det fyra tänkbara scenarion:
  1) SD-vänliga bloggar drar mindre besökare
  2) SD-vänliga bloggar censurerar kommentarer i större utsträckning
  3) SD-vänliga bloggar får färre kommentarer eftersom att läsarna är rädda att det som dom kommenterar ska synas av arbetsgivare, kompisar etc men att dom egentligen håller med om det man skriver.
  4) SD-vänliga bloggar får färre kommentarer eftersom att det inte finns något att tillägga (läsarna håller med om det som skrivs).

  Min gissning är en blandning mellan 1,3 (tyvärr) och 4, för enligt min erfarenhet är det otroligt sällan SD-vänliga bloggar tar bort kommentarer från meningsmotståndare.

  ReplyDelete
 6. Den slutsatsen är nog helt korrekt. Det är lite som när SD har torgmöten. Folket vill lyssna, men vågar inte visa det. För tyvärr så får man ta massor med skit om man vågar stå på sig att man tillhör SD. Men jag tror det kommer att ändras om partiet tar sig in i riksdagen.

  ReplyDelete