Sunday, March 8, 2009

Jag tar tillbaka ordet Socialism från dom som kidnappat det

Seriöst, det är nog nu. Inga fler lögner. Vi vet alla vad som hände i Malmö igår, vi vet allihopa att vänstern inte har något gemensamt med islamisterna i denna video. Jag menar, vad skulle man ha gemensamt med någon som skriker "Jag knollar din mamma"?

Jag kan vänsterns retorik, jag kan musiken (jag köpte ju Sonic Youth "Goo" -Fyra Lp specialutgåva igår gud bevars). Ni/jag har inte något utbyte med någon som gillar 50 cent (oironiskt) och som gillar att ragga svennehoror för att dom är lättfotade.
Ni skulle inte ens kunna dela en kebab med någon av dom här snubbarna: samtalsämnena skulle ta slut någon gång efter Ying Yang twins och Adam Sandler-filmer (jude).

Att man som Socialist kan försvara en kultur och religion som är så patriarkal och kvinnohatande är för mig ett mysterium.
Ni har ingenting gemensamt med fundamentalister som hjärntvättar sina barn till att dö i guds kamp.
Ni har lika lite gemensamt med dom som ni har med föräldrarna till barnen i "Jesus Camp".

När ni i vänstern dansade ringdans utanför Baltiska hallen iklädd era läderjackor, limiterade sneakers och Cheap mondays-jeans så stod personerna från videon helt skilda. Det var inte det att dom var AFA och ni var allmänvänster, det var det att ni var svenskar och dom var muslimer. Vakna nu upp och inse, ni har INGENTING gemensamt, dom tycker bara att eran ringdans är löjlig. Dom vill inte lyssna på er nya Sonic Youth-skiva, dom vill ha Pool party med bitches and hoes, och du är inte bjuden.

8 comments:

 1. 1. Det var svenskar och muslimer som kravallade tillsammans. Uppskattningsvis 100 av varje.

  2. Det fanns 6000 andra i demonstrationen. Av dessa var återigen uppskattningsvis 1/3 muslimer.

  3. Det handlade således inte om olika beteenden från svenskar respektive muslimer, utan mellan våldsamma och icke-våldsamma personer.

  4. Ringdans är en typisk arabisk dans, som jag för övrigt sett araber dansa på en mängd demonstrationer, vanligtvis med fanor inblandade, som det också var i det här fallet.

  5. Du har en skrattretande stereotypisk och inaktuell bild av hur vänsterfolk ser ut. Av mina närmaste politiska vänner jobbar en med att utvärdera finanspolitik och gillar brittiska snobbkläder, en annan har totalsvenniga "praktiska" kläder, en tredje har baggy-pants och stora, långa luvtröjor, osv.

  Några jobbar på ICA, andra på callcenter, någon på lager, styckfirma, nån läser fysik, nån annan Historia osv osv.

  6. För sista gången: fundamentalistiska muslimer som stödjer Hamas och Hizbollah marscherar i Sverige i raka led, kravallar aldrig. Allmänt förbannade machosnubbar som hatar samhället gör det dock. De knarkar och super ofta rejält också, vilket inte direkt är (höhö) "kosher" inom islam.

  Kontenta: Det här inlägget är bland det mest världsfrånvända och puckade jag hört dig uttrycka.

  ReplyDelete
 2. 1. Din uppskattning är fel.

  2. Okej?

  3. Som sagt, din uppskattning är helt uppåt väggarna. Det finns förstås ingen statistik på det, men titta på youtubeklippen så kan du väl räkna själv.

  4. Det stämmer gott det, men punkares arabiska ringdans imponerar inte på någon, det är lite som när stela gubbar dansar grekisk dans på grisfester... Pinsamt.

  5. Jag har ingen uppfattning om hur vänstern klär sig. Jag kan anta att dom precis som alla ungdomar i vårat land är intresserade av limiterade sneakers men det är som sagt bara en gissning. Jag kunde ärligt talat inte bry mig om hur dom klär sig, jag är ju punkare för i helvete, jag kunde inte brytt mig mindre om livsstilsmänniskor.

  6. ”Khaybar, Khaybar ya Yahud” skanderades det i den fredliga delen av demonstrationen. Jag hörde inte någon som protesterade mot det. Alla tog i för full hals och sjöng med i ramsorna.

  ReplyDelete
 3. (Numreringen syftar inte på dina punkter)

  På en av videorna kan du se:

  1. En arabisk man försöker få ner en svensk maskerad kille från piketbussen, och får en spark mot huvudet.
  och
  2. En annan arabisk man försöker få en grupp på 5-10 arabiska/turkiska killar att backa, och en av dessa kickers måttar ett slag mot honom.

  ---

  3. Jag har sett ett flertal videor från kravallerna, och min bedömning kvarstår. Tvekar på att du har sett fler videor, men kan fråga folk jag känner som var på plats. Helt klart är att de främst svenska autonomerna planerade och anförde kravallerna, och att det fanns en motsättning mellan 90% av demonstrationen och dess ledning, och en etniskt blandad våldsam minoritet.

  4. En överväldigande majoritet av araberna på plats deltog inte i kravallerna, arabiska demonstrationsvakter var drivande i att hålla tillbaka kravallerna också.

  5. När våldsamma personer försökte komma tillbaka in i demonstrationen för att gömma sig blockerades de av vakter och skärmytslingar utbröt mellan demonstranterna och de våldsamma.

  6. Såg videon du tagit jude-citatet ifrån, det var verkligen skrattretande propaganda, riktigt sköna konspirationsteorier om tidningsredaktioner som älskar vänsterextremister osv. Som att AFA får positiv mediabevakning, störtlöjligt.

  Grunden han har för att kalla kickers för islamister är ingen alls. Klippet av kravallen som han valt att använda är en liten del av längre klipp, mest noterbart är att han klippt bort svenska killen som sparkar mot en arabs huvud.

  Du "hörde inte någon som protesterade mot det" på ett femsekundersklipp. Löjligt argument. Skaffa dig riktig info och sluta häv ur dig saker utan grund.

  Det är omöjligt att ha total kontroll över ett så massivt demonstrationståg, jag har varit demonstrationsvakt en massa gånger och vet att folk inte alltid gör som man ber de.

  Har också gått i en mängd Palestinademonstrationer, och aldrig hört något anti-judiskt slagord, i Stockholm. Det har säkert förekommit, liksom det förekommer att folk ropar att de hatar amerikaner.

  7. Om du inte har sett den tidigare, så ger den här videon en längre sekvens av den del av kravallen. Tycker det främsta intrycket av den är att det var få som deltog i fronten, och så ser man vakterna som får tillbaka en hel del folk.

  Man ser och hör en svensk kille som ropar "Jävla hora!" och sparkar på bilen, en annan svensk kille sparkar som sagt en arab mot huvudet, och en tredje svensk kille ropar "Vält bilarna!".

  Min analys av bilderna: svenskarna var anstiftare och planerare, invandrare var i majoritet bland de kravallande längst fram, och motivet tror jag var mycket mer hat mot polisen och lust till våld än hat mot Israel.

  Det som står helt klart är att majoriteten av muslimerna på demonstrationen tog ställning mot kravallandet. Jag är väldigt övertygad om att islamister på plats tillhörde de som var mest emot kravallandet. Du har ett väldigt konstigt sätt att koppla ihop kickers med islamism, vilket du baserar på ingenting.

  http://www.youtube.com/watch?v=Xrh7o8dpurU&feature=related

  /Erik

  ReplyDelete
 4. 1-2 Korrekt. Vakterna gjorde sitt bästa. Men saken är ju den att manifestationen var felaktig från första början. Man stoppade publik från att komma till en match mellan två demokratier.

  3. Typiskt von ober-perspektiv där du tillskriver svenskarna någon slags kommendörskap över dom intellektuellt underutvecklade araberna.

  4-5. Bra, men demonstrationen var ett feltänk från början, dessutom var konfrontationen oundviklig och borde ha stoppats redan innan bara därför. Svd hade en ledare där dom skrev "det kommer bli bråk". ALLA visste att det skulle bli bråk.

  6. Judecitatet????

  ReplyDelete
 5. Judecitatet syftar på det om Khaybar.

  Det har inget att göra med intellektuell förmåga, utan erfarenhet av att förbereda politiska aktioner. Och att jag vet att AFA-folk har instruerat något tiotal från Rosengård i kravallande, och var med under kravallerna i december.

  I december tog de inte första initiativet, men de spelade en viss roll som "fältstrateger". Att kravalla är en konst, kasta lite sten kan vem som helst göra, men att göra det i ett antal timmar utan att bli plockad är svårare. Detta kunde AFA bidra med i december.

  Notera att "AFA" är ett namn och att den stora majoriteten av "autonomer" i Sverige tycker att kravallerna i Malmö var fel.

  ReplyDelete
 6. Khaybar-citatet är inte taget från Medri-TV eller någon liknande judisk propagandeorganisation, det är taget från ett typ en minut långt klipp från demonstrationerna där orden upprepas gång på gång. Jag såg bara leenden i den videon. Sedan vet jag inte om du har några superöron, men jag kunde inte urskilja om det var med eller utan brytning som "jävla hora" och "vält bilarna" ropades? Jag kunde heller inte avgöra om killen på biltaket är svensk eller utlänning.
  Sedan appropå det här med kopplingen mellan kickers och äldre Islamister. Jag kan erkänna att det är lite knivigt med kopplingen, men det finns ett visst mått av "låta killen leka av sig rommen innan han blir en fin och lugn muslim". Jag menar, det är ju inte så ofta man ser vuxna palestinier kastar stenar i Israel heller.

  ReplyDelete
 7. Jag är nästan helt säker på att alla tre var svenskar. Om inte annat för att de två jag såg hade rånarluvor, och "Vält bilarna" var definitivt en svensk. Borde väl du reagera på som gör dig lustig över "Knolla"?

  ReplyDelete
 8. Som sagt jag kan inte avgöra det. Men visst, det kan vara svenskar, det är ingen omöjlighet. Men som sagt jag kan verkligen inte avgöra om det är brytning eller ej i dom där rösterna.

  ReplyDelete