Monday, March 23, 2009

Politiskt våld är aldrig okej

Det börjar bli många händelser nu. Politiker som misshandlas, bränder i möteslokaler, folk som skräms till tystnad. Nu senast har vi fallet med Mattias Bernhardsson från Rättvisepartiet Socialisterna som inte fick gå ifred på gatan utan att bli attackerad av några jävla boneheads med knogjärn. Jag vet ärligt talat inte vad man ska göra? Jag kan tänka mig att det finns några facebookgrupper att gå med i för att lätta sitt samvete, men ärligt talat vad ska det leda till? Jag hoppas, genom magi, att folk vaknar upp och inser att vi inte kan göra skillnad på vänster och höger i denna fråga. Det här problemet är politiskt obunden: Allt våld är fel.
Dom fega idioterna som hoppade på Mattias Bernhardsson är värda exakt lika lite som dom fega idioterna som hoppade på SDU: s Erik Almquist.

Angående det där med facebookgruppen så kan jag tänka mig, utan att så noga veta, att det idag finns två olika grupper: en för Mattias och en för Erik, folk kan nämligen fortfarande inte göra skillnad på vad som RÄTT, och sin egna politiska agenda.
-Sorgligt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4709640.ab

No comments:

Post a Comment