Tuesday, February 17, 2009

Och där kom den ja!

Moderaterna går nu starkt ut med att kriminella invandrare ska kunna bli av med sitt medborgarskap.
Har vi hört den förut eller?
Samtliga partier, röda som blå kommer då och då med utspel som ska blidka Sverigedemokratiska tendenser i samhället. Det är ett genomskinligt knep, för efter varje utspel så följer en långvarig tystnad. Vad hände exempelvis med språktestet?
Man vet att förslagen aldrig kommer bli mer än förslag eftersom att den spelade upprördheten i Riksdagen är för stor för att något sådant ska kunna röstas igenom.

Socialdemokraten Veronica Palm säger att Moderaterna försöker flytta fokus från sin egna misslyckade arbetsmarknadspolitik.
Har Veronica sovit under en stubbe dom senaste tjugo åren eller vad är dealen?
Mig veterligen så hade exempelvis den Somaliska befolkningen i Sverige uppemot
90 % arbetslöshet även under Socialdemokratiskt styre?
Och jag undrar, är det möjligt, eller ens värt att satsa på jobb åt folk som inte kan ett ord svenska?
Visst lär man sig språket bättre om man arbetar, det säger ju sig självt, men det finns ju inte så jävla många tunga, manuella industriarbeten kvar. Dom flesta arbetsuppgifter kräver faktiskt någorlunda svenskkunskaper.

Varför Moderaterna är oärliga med sitt utspel krävs ingen Einstein för att förstå. Däremot är det konstigt varför Veronica är oärlig?
Varför säger hon inte rakt ut att utspelet helt och hållet är ett sätt för Moderaterna att vinna SD-röster (SD-röster som för övrigt tidigare vunnits bland Socialdemokratiska LO-medlemmar)?
Men tänk om hon inte ljuger, tänk om hon är för korkad för att förstå?

Jag ska skriva det i klartext åt dig Veronica så att du bättre förstår:
Moderaterna lägger fram ett förslag som dom inte förrän i yttersta nödfall kommer försöker driva fram.
Med ”i Yttersta nödfall” menas ett läge där Sverigedemokraterna i slutet av valupptakten år 2010 oundvikligen ser ut att komma in i Riksdagen.
Moderaterna vill för allt i världen inte hamna i det läget.
Det har INGENTING med enskilda moderaters personliga övertygelser att göra: Jag skulle gissa att minst 70 % av Sveriges Moderater avskyr invandrare och önskar att dom kunde slängas ut hela bunten.
Nä, det handlar istället om ett upprätthållande av PK-ismen, där osunda tankar och åsikter trycks undan för att politikerna ska kunna behålla makten över folket.
Det är liksom inget konspiratoriskt i det. Det har inte hållits något möte i ämnet (om man räknar bort ”Lilla Saltsjöavtalet”), det är bara det att rädslan är så stor bland politiker och folk i allmänhet att man inte vågar vara ärlig i den här frågan.
Man vet att straffet för ärligheten kommer bli hård både internt och externt om den skulle blottas.

Alltså: Moderaterna kommer inte att tveka en enda sekund om dom tvingas söka SD: s stöd. Däremot så kommer dom låtsas som om det bär dom emot, och dom kommer att lägga fram ”Sverigedemokratiska” luftförslag så länge som Sverigedemokraterna befinner sig utanför riksdagen.
”Dom” i detta fallet är SAMTLIGA etablerade partier (undantaget Vänsterpartiet och Miljöpartiet). Förslagen kommer att vara rubriceras som allt från ”Socialdemokratiska” till ”Folkpartistiska” och "Kristdemokratiska".
Några av ”dom” kommer nog till och med resa sig upp från SVT: s nyhetssoffa i protest efter valet om SD kommer in, men under den följande mandatperiod kommer SAMTLIGA förslag som SD lagt fram införas. Förslagen kommer förstås ha fått nya partipolitiska rubriceringar, men sakinnehållet kommer vara det samma.
Så fungerar det när man låter rädslan styra. Men, men, Bert Karlsson kan ju kanske berätta lite mer om det där för dig Veronica.


http://www.svd.se/nyheter/politik/artikel_2480769.svd

No comments:

Post a Comment