Sunday, September 20, 2009

Jonas Mohamed Omar gör det igen…

Clownen Jonas Mohamed Omar hade bjudit in Sveriges största sågspån i manegen för att delta i en demonstration mot Israel.

Allt brakade dock åt helvete och Jonas var tvungen att söka polisskydd för att inte lynchas.

Iranier i Sverige är stolta förstår ni, dom låter sig inte trampas på av en islamist som Jonas Mohamed Omar och hans käcka nazipolare. Exil-Iranier har inte glömt. Dom vet att det är tack vare personer som Jonas, som dom inte längre kan bo kvar i Iran.

Låt islamist-nazisterna hålla sina manifestationer. Låt dom tala till punkt.
Men glöm ALDRIG bort att detta är den största fienden i Sverige, i världen.

Jonas och hans hopsamlade arabpolare hade gjort sig utmärkta som Gauleiters i Hitler-Tyskland.

http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel_3549043.svd

10 comments:

 1. Jag är en av de tusental iranier som var där idag och protesterade mot hezbollah och den iranska terror-regimens lakejer.
  Vi var där idag för att protestera mot Hamas och Hezbollah och deras stora sponsor - regimen i Iran. Den iranska regimen använder Hamas och Hezbollah som "mercenaries" i Iran för att brutalt slå ner all opposition mot regimen. Många av de hundratals iranier som miste sina liv i somras blev mördade av hezbollah och Hamas. Det iranska folket vill inte att våra pengar ska gå till terrorister.

  Om vi vill lösa problemet Israel-Palestina, så måste vi göra oss av med regimen i Iran! Om vi kan befria Iran från dessa fascister så lovar jag att vi kan få fred i mellanöstern!

  ReplyDelete
 2. Följer ett par bloggar, men har faktiskt uppskattat den här och denna mest
  vandakappaneftervinden.blogspot.com

  Någon chans att du har något mer tips på lite mer tillbaka lutad blogg läsning?

  ReplyDelete
 3. Okej... Jag är kanske för känsligt inkännande, men var den där kommentaren om Vända kappan efter vinden en kritik mot min åsikt i den här frågan?
  Jag läser säkert in för mycket, men med det namnet så undrar man ju?

  Till Iraniern: Jag tror ju att det som du skriver måste ske. Samtidigt så måste jag säga att jag är skeptisk. Jag vet hur åsikterna ser ut bland Iranier i exil, och jag sympatiserar med dom åsikterna MYCKET. Samtidigt är jag (som svennebanan utan någon detaljkunskap) tveksam till hur det ser ut i Iran. Min uppfattning är att det fortsatt finns ett stort förtroende för regimen, framförallt på landsbygden och dom mindre städerna. Insikten måste nå hela folket och det kan nog bli svårt när det gäller delar av landet där fattigdom fortsatt håller borta människor från utbildning och kunskap.
  Jag hoppas innerligt att jag har fel.

  ReplyDelete
 4. Tycker det är oförsvarligt att Sverige överhuvudtaget godkänner dessa typer av anti-israel demonstrationer. Det är alltså förintelseförnekare vi pratar om... Jag hoppas att dessa sympatisörer av den nuvarande iranska regeringen slutar med dessa typer av demonstrationer som ger helt fel bild av iranier i Sverige idag. Jag är nästan helt säker på att majoriteten av sveriges iranier är emot den diktatur som bedrivs i Iran idag och ändå är det Omar som syns mest.

  ReplyDelete
 5. Tungt att behöva ha packet här i Sverige. Galet att våra skattepengar går till att försörja de här idioterna. Men ibland är dom härliga också, blattarna. Vi har ju pizza å sånt.

  ReplyDelete
 6. Självklart är inte Omar representativ för Iranier i Sverige. Det visades med all tydlighet i dag. Tvärtom, så tror jag knappt han samlade en enda iranier i sin demonstration. Dom flesta (av dom ca 200 som befann sig där i lejonkulan) var araber. Någon räknade till ett tiotal svenskar på det (nazister). Men iranierna i Omars demonstration var troligtvis, och förhoppningsvis inte mer än en handfull.

  Pizzakommentarer kan man hålla sig till i drängstugan.

  ReplyDelete
 7. Jag valde att radera en kommentar. Det satt långt inne. Jag har aldrig raderat en kommentar tidigare. Det var ett dödshot mot Omar. Hur mycket han än förtjänar hat så tänker jag inte tillåta den typen av kommentarer.

  ReplyDelete
 8. Du ska inte läsa in något i den kommentaren, har den negativa/positiva? egenskapen att jag sjukt gärna ska hålla på och skicka vidare saker jag tycker är bra/roligt etc.

  Läst en krönika i metro i går morse tror jag där någon ratade ner på Dylan folk som ska gå omkring och omvända alla till Dylan, antar att jag är sån ibland allmän. Ville ge och få tips, för övrigt var kommentaren mest pga det förra inlägget om elden, flickan och paolo roberto.


  För övrigt så har jag ingen aning hur man ska lösa den här mellanöstern/västvärlden(israel/europa/usa) frågan, på kort sikt medans vi lever.
  Tror att den kommer själv dö om några generationer, iallafall när det gäller moral och religion. Även om det inte sker någon riktig "fransk revolution" i mellanöstern, så kommer nog islam bli tamare och tamare allt eftersom tiden går och levnadsstandarden ökar, dvs fanatikerna kommer få mindre utrymme.

  ReplyDelete
 9. Hehehe, jag läser alltid in saker. Jag har en jävla osäkerhet som fuckar upp magen och nerverna. Jag svettas varje gång jag ser att jag fått en ny kommentar!

  Nä, mellanösternfrågan löser man inte på en pisskvart direkt.

  Det måste vara jävligt jobbigt att folk som flytt från Iran tvingas uppleva samma sak igen i SVERIGE!

  Jag tycker att det är väldigt få saker som talar för ett långsamt minskande av fanatism. Tvärtom skulle jag säga. Men när det gäller Iran så är jag alltid hoppfull (även om tiden för revolution inte är mogen än).

  ReplyDelete
 10. Jo, skulle säga så här då. Desto mer levnadsstandarden ökar i mellanöstern, desto mer kommer deras religion och utrymmet för fanatiker ändras.

  Det kanske går att dra en parallell till hur kristendomen förändrats och folks syn på gammaldags religion i allmänhet, sedan den industriella revolutionen? eller hur musiken tex har förändrats på 1900 talet, rock/punk/flower power etc. Iallafall så jag tänker, men de liknelserna kanske inte duger åt andra.

  Jag tror iallafall att desto bättre levnadsstandarden blir i mellanöstern, desto mindre kommer utrymmet för fanatiker bli.
  Frågan hur ländernas ekonomi kommer påverkas när tex oljan tar slut, eller elbilen/något annat alternativ tar över helt.
  Oavsett, så kanske mellanöstern har samma levnadsstandard som vi i väst i framtiden, och det är istället Afrika(nedanför sahara) som skapar problem. Rättvisast kanske hade varit om man gjorde något åt all korruption i Afrika, och slutade blockera deras export handel/ge dem teknik så att de kan förädla sina egna produkter.
  D.v.s är inte religionen i sig som bär skulden till att folk sätter sig i ett flygplan och kör in i world trade center. Utan det är den värld vi lever i där levnadsstandarden är orättvists fördelad/(outvecklad) samtidigt som vi har fruktansvärt bra kommunikation som kan transportera information blixsnabbt och människor rätt så fort och göra andra länder avundsjuka :) .
  Allt är helt enkelt MTV's fel.

  ReplyDelete