Monday, September 7, 2009

Roast på Berns

Jag missade första akten av Roast på Berns. Det verkar dock inte som om det håller så jävla hög kvalitet. Roasts i Sverige MÅSTE inkludera Peter Wahlbeck och/eller Henrik Schyffert, annars blir det ju bara skit.

Lite kort om kvällens deltagare:

Magnus Betnér –Magnus måste vara Sveriges mest politiskt inkorrekte komiker. Näspetaren Magnus vågar ta upp alla dom känsliga ämnena, ni vet, rasism, orättvisor mellan könen etc.
Han har gått hårt ut med att han tycker att Israel är en terrorstat bland annat.
Rykten gör gällande att han TILL OCH MED har vågat kritisera Tyskland för deras agerande under andra världskriget!

Erik Haag –På 90-talet var Erik Haag en talanglös nolla som enbart var känd för att han var polare med Henrik Schyffert. Idag är han väl mest känd för att han på 90-talet var en talanglös nolla som var polare med Henrik Schyffert?

Soran Ismail –Kurdistans rundaste huvud. Rykten gör gällande att han kommer spela huvudrollen i barnversionen av Mr Bean.

Björn Gustavsson –Kvällens huvudperson. Gör humor för tonårsbrudar.... att onanera till. Har ungefär lika mycket talang som han den där ena snubben i Milli vanilli.
Alltså, han, den där snubben som är död.

Petra Mede –Petra ser ut som en citron i ansiktet när hon drar igång med sitt hopbitna hästskratt. Korrektion: hon ser ut som en citron som äter en citron.

André Wickström –André ser ut som en intellektuell, finsk industridesignern. Eller som finnar brukar uttrycka saken: BÖG!

Özz Nujen –Att skämta om Özz´s ludna kropp är verkligen gammalt och slitet. Men jag läste i eftertexterna till Peter Jacksons film "King Kong" att Özz hade en roll där. Det var bara en liten roll naturligtvis, men han spelade rollen som "King kongs kuk".

David Batra –David Batra får Johan Glans att framstå som exotisk. Jag vet inte varför men seglarskor, MUF-fester och vita jeans dyker alltid upp i mitt huvud när jag tänker på David Batra.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5755943.ab

5 comments:

 1. ...och nu vet vi varför inte du fick vara med i panelen.

  ReplyDelete
 2. Utmanar du mig? En duell kanske? Du väljer en kändis. Sedan drar vi typ 3-4 punches var så får vi se vem som vinner?

  ReplyDelete
 3. jag såg den faktiskt. Måste säga att jag gillar vanlig ståupp oändligt mycket mer än detta "roast" som är ett annat ord för mobbning. 3 pikar på Gustavsson är ok och roligt, men 30 blir inte roligt längre, det blir vad vi vanligtvis kallar mobbning, fast han sitter och skrattar och ler.

  Mobbning är det fulaste som finns när det gäller barn och skolor, varför blir det plötsligt roligt i TV?

  ReplyDelete
 4. Robsten: Jag tycker ju tvärtom då, att Roasts är ungefär det roligaste som finns. Men det vi sett i Sverige hittills har hållt ganska låg kvalitet överlag. Jag föredrar amerikansk roast. Där är skämten oftast både grövre och roligare.
  Jag är en sucker för allt som är hårrt helt enkelt. Sedan tror jag inte att man mobbas med punchlines, jag tror att det är två helt skilda saker.

  ReplyDelete
 5. "Jag är en sucker för allt som är hårrt"
  haha

  ReplyDelete