Thursday, September 10, 2009

Maximal otur två gånger om!

Guantánamosvensken Mehdi Ghezali har gripts i Pakistan.
Tänk vilken otur den gode Mehdi tycks ha!
Han befinner sig JÄMT på fel plats, vid fel tidpunkt.

Som jihadist är han värdelös, han grips ju hela tiden!
Han borde väl åtminstone vara kapabel att montera ett bombbälte runt sin egen midja och smälla av?

Just do it man! Jag vet att du vågar!
Oskulderna hägrar!

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_3504877.svd

19 comments:

 1. Störtskönt inlägg. I agree!

  ReplyDelete
 2. Ha,ha haa.LOL.Tack för att du bjudit mig på dagens skratt!

  ReplyDelete
 3. Det är amerikanarnas fel. De svenska myndigheterna måste göra sitt yttersta för att sökerställa att att Jihadisten Medhi får en rättvis rättegång. Han var säkert i Pakistan för återuppta sina studier i koranskolan som amerikanrna så skamligt avbröt i samband med 11/9 2001. Tänk om den pakistanska domstolen dömer Medhi till stening? Det kan vi svenskar inte acceptera även om vi naturligtvis tycker att sharialagar är OK.
  H-E. Lokal ayatolla

  ReplyDelete
 4. Han är inte Svensk, men tyvrärr springer han omkring med svenskt pass tack vara våra idiotiska politiker. Är det inte dax att dra in hans medborgarskap innan han gör ännu mera fin reklam för Sverige.

  ReplyDelete
 5. håller med dig..till 100%

  ReplyDelete
 6. Mycket bra skrivet!(Faktiskt j-vligt bra!)

  ReplyDelete
 7. Undrar om Zlatan är svensk...hmmmm?!
  Men det är säkert nåt skillnad mellan dem :)

  ReplyDelete
 8. Borde inte Riksskräcködlan Freivalds och patron Persson solidariskt och med egna pengar betala tillbaka 600.000 kr till de svenska skattebetalarna?
  Sedan skulle de slås i skampåle och sättas ut framför riksdagshuset för att visa sin skam för de brott de begått mot det svenska folket!!!
  Hoppas lille Ghesse får livstids fängelse eller dödsstraff i Pakistan.Det hade varit en stor tröst för oss skattetyngda svenskar!

  ReplyDelete
 9. Zlatan? Jo, han har ju väldigt mycket med ämnet att göra...

  ReplyDelete
 10. Maken till dum terrorist får man leta efter.
  Försök inbilla svenska folket att du är oskyldig igen. Ingen kommer lyssna. Men man kan ju hoppas att han kommer ruttna i en fängelsehåla i pakistan resten av sitt liv.

  ReplyDelete
 11. Vadå Svensk ... !?.

  Pelle

  ReplyDelete
 12. Det som är skrämmande är att han får behålla sit svenska medborgarskap.

  Men vi vill kanske hysa terrorister vid vår barm?

  ReplyDelete
 13. Milla, han är tyvärr född i Sverige...

  ReplyDelete
 14. Jag förstår inte varför inte Ghezali själv avsäger sig sitt svenska medborgarskap! Hur kan man frivilligt skaffa sig medborgarskap i det här lilla nyfattiga landet med dess leksaksarmé, klasskillnader och (mycket snart) kinesägda bilföretag, och löner som är hälften av de norska?

  ReplyDelete
 15. Baby Gamber: Jag vet inte om du ironiserar eller om du är allvarlig. Han har ju aldrig varit något annat än svensk medborgare (han är född i Sverige). Han får jävligt gärna byta medborgskap, men jag vet inte om det finns något land som vill ha honom i sina rullor?

  ReplyDelete
 16. Inget barn som föds i Sverige får automatiskt medborgarskap här om inte modern och fadern är gifta och fadern är svensk.Är de ogifta får barnet moderns medborgarskap.
  Lille Ghesses far är algerier och modern finska. Om de inte var gifta när ghesse föddes så fick han moderns medborgarskap. Var de gifta så fick han faderns algeriska medborgarskap om inte fadern hade erhållit vid denna tidpunkt ett svenskt medborgarskap.
  Det finn bara två länder i världen som automatiskt beviljar ett nyfött barn på deras mark medborgarskap.
  Dessa är USA och Belgien
  Våra barn har fötts i Sverige men har sin fars medborgarskap trots att han bott här i 50 år,så och barnen. Även deras barn(våra barnbarn) har detta utländska medborgarskap.
  Detta beror på att min make hårdnackat vägrar söka ett svenskt medborgarskap eftersom han ändå aldrig kan bli en svensk därför han föddes i ett annat land.
  Sedan hör det til saken att han tycker vi är ovanligt dumma i huvudet som finner oss i detta här mångkulturella experimentet som endast kan sluta i kaos,utan att protestera högt mot detta.
  Och handen på hjärtat;Nog har han väl rätt????

  ReplyDelete
 17. På wiki står det att Mehdi enbart hade svenskt medborgarskap fram tills att han skaffade algeriskt medborgarskap 1998.
  Hans bror har dock finskt medborgarskap.

  ReplyDelete
 18. Troligtvis har pappa Gezhali haft svenskt medborgarskap sedan många år och därför sökt detta till lille ghezze.
  Att brodern(halv) har finskt medborgarskap är att föräldrarna inte varit gifta med varandra. Därför har han fått moderns medborgarskap även om han är född i Sverige.

  ReplyDelete