Sunday, May 31, 2009

Ungdomskulturen idag är töntig och tråkig

Ungdomar idag har helt och hållet slutat provocera genom sin kultur. Jag vet inte vad det är. När jag var ung så kastade man sig ner för stup och skrapade benen blodiga till punkmusik som sparkade in tänderna på discotöntar som ville se den nya filmen med Travolta. Idag, jag vet inte… Det är som om jumpstyle är det mest egensinniga som kommit fram på 10 år. Annars då? Brittiska sidbenor som spelar musik som möjligen, men bara möjligen skulle ha provocerat på 60-talet. Gubbrocken är het just nu.
Ghettoromantiken sprids också. Främst via program som Yo momma och man vet att det alltid är den som är MINST ghetto som är MEST rolig. Det är alltid nån Jewfro som vinner.
Shit! Trance och hårdrock då? Bara omskrivningar för gymnastikmusik och dansband. Jag pratar inte bara om kommersiella akter nu. Missta er inte. Jag pratar om punken med. Vafaan! Jag blir provocerad av att ungdomskulturen inte provocerar längre! Ni är ju så gubbiga och tantiga så att man blir tokig.
Det enda som provocerar mig är när ni skriker på högra straff, mer moral. Jag trivs inte bland ungdomen längre: jag känner mig för ung för att passa in.
Vad faan ska jag ha filmer och musik till som inte känns som gut kicks?
Vad har jag för nytta av humor som är snäll och gosig?
Stånga mig, gör nånting med mig?
Crank that mother fucking guitar up man!

1 comment:

  1. haha! sjukt bra- stämmer alldeles utmärkt!!! haha, synd bara att ingen ungdom nånsin kommer läsa detta- och OM dom skulle råka hitta denna sida skulle dom förmodligen ändå inte fatta.....

    ReplyDelete